Model zgody
Klaro zarządza wyborami dotyczącymi opcjonalnej analityki i diagnostyki przeglądarkowej. Usługi te są domyślnie włączone i można je w każdej chwili wyłączyć osobno lub razem.
Preferencje prywatności można ponownie otworzyć w stopce albo przyciskiem preferencji prywatności.